Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru marti si miercuri. Vreme calda in toata tara. Pana la ce temperaturi urca maximele

Prognoza meteo pentru marti si miercuri. Vreme calda in toata tara. Pana la ce temperaturi urca maximele

Vremea va fi racoroasa, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in nord-vestul tarii, iar in rest variabil, temporar cu unele innorari, informeaza ANM.

Marti

In tara


Vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat si Oltenia, iar cele minime se vor situa intre 5 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 0 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, cu precadere in nordul si centrul teritoriului.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 10...11 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri

In tara


Vremea va fi in continuare calda si predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul si sud-vestul tarii, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 15 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.
17 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.