Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 16 si 17 octombrie. Se anunta maxime de pana la 26 de grade

Prognoza meteo pentru 16 si 17 octombrie. Se anunta maxime de pana la 26 de grade

PROGNOZA METEO pentru 16 si 17 octombrie indica valori peste media normala a perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte, informeaza ANM.

Luni

In tara


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 26 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade. Dimineata si noaptea, local in regiunile nord-vestice si centrale si izolat in rest, va fi ceata.

Marti

In tara


Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 20 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre 5 si 15 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 1…2 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minima va fi de 8…10 grade.
16 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.