Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va deveni calda. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va deveni calda. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in nordul tarii unde, cu totul izolat, va ploua slab, informeaza ANM.

Joi

In tara


Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi curpinse intre 16 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 12 grade. Izolat vor fi conditii de ceata dimineata.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 15 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 7...9 grade.

Vineri

In tara

 
Vremea se va mentine calda in sudul si sud-estul tarii, dar in restul teritoriului se va raci usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si doar izolat ploi trecatoare in nord, centru si est. Vantul va avea intensificari cu precadere in sud-vest, centru si nord-est, iar in zona montana inalta, mai ales a masivelor sudice, va sufla tare.
 
Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiuni si 12 grade pe litoral.
12 octombrie 2017




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.