Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi racoroasa, in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi racoroasa, in majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi racoroasa, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in nord-vestul tarii, iar in rest variabil, temporar cu unele innorari, informeaza ANM.

Marti

In tara


Va ploua in Maramures, pe arii restranse in Crisana si in Transilvania si cu totul izolat, posibil si in restul teritoriului. La munte, indeosebi in nordul Carpatii Orientali, la altitudini de peste 1500 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde in zona inalta, in special ziua, viteza la rafala va depasi temporar 60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 11 grade. in zonele de campie izolat se va forma ceata, iar mai ales in dealurile subcarpatice din sud, vor fi conditii de bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, dar racoroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 6...7 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri

In tara


Vremea se va incalzi in majoritatea zonelor tarii, pana la valori in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile din jumatatea nordica. Va ploua in Maramures si pe arii restranse in Crisana, Transilvania si in nordul Moldovei. in zona montana inalta, in special din nordul Carpatilor Orientali, precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, indeosebi pe creste, iar in prima parte a intervalului, temporar si la cote mai reduse si in nord-vest si nord. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14...15 grade in Maramures si estul Transilvaniei si 22 de grade in Oltenia, iar cele minime, in general, intre 3 si 11 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.
10 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.