Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer cu innorari temporare si ploi slabe in urmatoarea perioada. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Cer cu innorari temporare si ploi slabe in urmatoarea perioada. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local in centru si in nord-est si izolat in rest, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si, trecator, in sud-vest si pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 12 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, se va forma ceata.

La Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 22 de grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade. Vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea.

Joi

In tara


Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in nordul teritoriului, iar noaptea si in vest, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari in regiunile vestice si nord-vestice, precum si pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 17 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.
4 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.