Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni usor mai calda. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni usor mai calda. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Valorile termice vor fi in crestere in toata tara, totusi vremea va fi inca rece in primele ore ale zilei in majoritatea zonelor, informeaza ANM.

Marti

In tara


Valorile termice vor fi in crestere in toata tara, totusi vremea va fi inca rece in primele ore ale zilei in majoritatea zonelor. in  jumatatea de nord-vest, cerul va avea innorari trecatoare ziua, dar mai accentuate pe timpul noptii cand va ploua. Vor fi mai ales averse, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar pe spatii mici in zona Muntilor Apuseni, in nordul Carpatilor Orientali si in Maramures cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp. in restul teritoriului, cerul va fi variabil si se va semnala ceata, izolat in orele diminetii si cu caracter local in a doua parte a noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in Moldova, Banat si Crisana, iar  in vest-nord-vest, de scurta durata si asociat ploilor, noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute, spre -4 grade, in estul Transilvaniei unde se va produce bruma.

La Bucuresti


Temperatura aerului va creste pana la valori apropiate de cele normale la aceasta data, totusi vremea va fi inca rece in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, vantul va sufla in general slab, iar spre sfarsitul noptii se va semnala ceata. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 7...8 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri

In tara


Valorile termice se vor situa in jurul celor climatologic specifice in prima decada a lunii octombrie, astfel ca maximele se vor incadra intre 14 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia, iar cele minime in general intre 4 si 12 grade. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab local in centru si in nord-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in sud-vest. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, se va forma ceata.
3 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.