Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Prognoza meteo pentru luni si marti

Doar in Dobrogea, vor mai fi unele innorari, in cursul zilei, iar in celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin. Din punct de vedere termic, vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, cu precadere in sudul, estul si local in centrul tarii, desi temperatura aerului va creste usor, informeaza ANM.

Luni

In tara


Astfel, maximele se vor incadra intre 14 si 20 de grade, iar minimele vor avea valori de la -7...-6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 11 grade pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea, izolat, va fi ceata, iar in Maramures, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si pe spatii mici din nordul Munteniei, se va produce bruma.

La Bucuresti

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. in conditiile unui cer mai mult senin, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 5....7 grade, mai scazuta in zona periferica. Vantul va sufla, in general, slab.

Marti

In tara


Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar minimele intre 4 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, pana la -3...-2 grade, unde se va mai produce bruma. in jumatatea de nord-vest a tarii, cerul se va innora treptat, iar seara si noaptea, va ploua.

Izolat, vor fi posibile descarcari electrice si cel mai probabil in zona Carpatilor Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si in Maramures, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. in restul teritoriului, cerul va fi variabil si, pe spatii mici, se va forma ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar pe parcursul zilei si in Moldova, Banat si Crisana.
2 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.