Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend. Romania este cuprinsa de frig

Prognoza meteo pentru weekend. Romania este cuprinsa de frig

In Romania va fi din ce in ce mai frig, temperaturile din weekend atingand o maxima de doar 19 grade Celsius si o minima de 11 grade.

Vineri, in majoritatea zonelor vremea va fi racoroasa, iar in sud, in est si in centru local va fi chiar rece pentru aceasta perioada din an.

Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre -3...-2 grade in depresiunile Carpaţilor Orientali si 11...12 grade pe litoral.

Cerul va fi parţial noros in sudul extrem si in sud-vest si mai mult senin in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, cu viteze de pana la 55-60 km/h pe litoral. Izolat, in nord si in centru se va produce bruma.

Sambata, temperatura aerului va continua sa scada ușor in toata tara, astfel ca vremea va deveni racoroasa in regiunile extracarpatice.
29 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.