Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi RECE pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii, in tara, la munte si la mare

Vremea va fi RECE pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii, in tara, la munte si la mare

In majoritatea zonelor, vremea va fi racoroasa, iar in sud, in est si local in centru, va fi chiar rece pentru aceasta perioada din an, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 13 si 18 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4...-3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 11...12 grade pe litoral. Cerul va fi partial noros in sud-vest, extremitatile de sud si de sud-est si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, cu viteze de pana la 55...60 km/h pe litoral si in delta. Izolat, in nord si in centru, se va produce bruma si vor fi conditii de ceata.

Bucuresti

Vremea va fi in continuare mai rece decat normalul sfarsitului de septembrie; temperatura maxima va fi de 15....17 grade, iar cea minima de 6...7 grade, in centrul orasului si in jur de 4 grade in zona periferica. Cerul va fi variabil, iar vantul slab si moderat.

La munte

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste. Variatiile termice fata de intervalul anterior vor fi nesemnificative si se vor situa sub cele normale pentru sfarsitul lunii septembrie.

La mare

Vremea va fi rece, cu temperaturi maxime de 15… 16 grade. Cerul va fi temporar noros si, izolat, vor fi conditii de ploaie slaba, in sudul zonei. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, cu viteze la rafala de peste 55 km/h. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 12 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse, in general, intre 16 si 19 de grade.

Sambata

In tara

Vremea va fi racoroasa, pentru aceasta perioada din an, in vestul si nord-vestul tarii si rece, in celelalte regiuni. Cerul va fi partial noros in sud si sud-est si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va mai avea intensificari, in special in cursul zilei, in Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral si in delta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre 1 si 12 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana in jurul a -3 grade. Izolat, mai ales in depresiunile din nord si din centru, se va produce bruma. in a doua parte a noptii, pe arii restranse, in zonele joase de relief, se va forma ceata.

La munte

Vremea va fi frumoasa in continuare. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va mai avea intensificari izolate pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior, mai scazute decat cele normale pentru aceasta data.

La mare

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in timpul zilei, cand, izolat, vor mai fi conditii pentru ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in special in  cursul zilei. Temperaturle maxime se vor incadra intre 15 si 17 grade, iar cele minime intre 9 si 12 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 15 si 18 grade.

Duminica

La munte


Vremea se va mentine frumoasa si mai rece decat in mod normal la inceputul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea unele intensificari pe creste. Variatiile termice nu vor fi importante.

La mare

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si, izolat, vor fi conditii pentru ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturle maxime vor fi de 15… 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 12 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 14 si 18 de grade.
28 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.