Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Temperatura aerului va continua sa scada in majoritatea zonelor, dar cu precadere in jumatatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii septembrie, informeaza ANM.

Joi

In tara


Valorile maxime se vor incadra intre 13...14 grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei si dealurile subcarpatice din Muntenia si 21 de grade in Banat si in sudul Crisanei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele innorari in jumatatea de sud a teritoriului, dar numai izolat in extremitatea de sud-est va ploua slab.

Advertisement

Noaptea cerul va fi variabil in sud si senin in restul tarii, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre -3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, unde se va produce bruma si 12 grade pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, mai ales ziua, in regiunile sudice si sud-estice, cu viteze mai mari in estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55...60 km/h cu precadere in zona litorala.

La Bucuresti


Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, cu temperaturi in scadere, astfel ca maxima va fi de 16...17 grade, iar minima de 8...9 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare.

Vineri

In tara


In majoritatea zonelor vremea va fi racoroasa, iar in sud, in est si in centru local va fi chiar rece pentru aceasta perioada din an; temperaturile maxime se vor incadra in general intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre -3...-2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 11...12 grade pe litoral.
 
Cerul va fi partial noros in sudul extrem si in sud-vest si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice, cu viteze de pana la 55...60 km/h pe litoral. Izolat, in nord si in centru se va produce bruma.
27 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.