Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Valorile termice vor fi usor mai scazute decat cele din intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, putin mai mici in estul Transilvaniei, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Cerul va fi variabil cu innorari temporare in sud-vestul, sud-estul si sudul extrem al tarii unde, doar izolat si trecator vor fi ploi slabe sau burnita. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile sudice, cu viteze mai mari in delta si pe litoral.

La Bucuresti

Cerul va fi variabil cu innorari temporare, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului, in usoara scadere fata de cea din ziua anterioara, va avea valoarea maxima de 18...20 de grade si minima de 8...10 grade.

Joi

In tara


Temperatura aerului va continua sa scada, asa incat, vremea va deveni racoroasa, la aceasta data, in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in jumatatea de sud a teritoriului, dar numai izolat in sud-sud-est, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in cursul zilei, in regiunile sudice si la munte.

Valorile termice maxime se vor incadra intre 13...14 grade in nordul Moldovei, Subcarpatii Getici, Delta Dunarii si in depresiuni si 21 de grade in vest, iar cele minime vor fi cuprinse 2 si 12 grade, usor mai mari pe litoral, dar si mai mici in depresiunile intramontane, negative in estul Transilvaniei, unde se va produce bruma. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.
27 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.