Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va deveni usor mai calda. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni usor mai calda. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Valorile termice diurne vor continua sa creasca usor in regiunile intracarpatice, unde vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul celor normale climatologic, informeaza ANM.

Marti

In tara


Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in nordul Moldovei si 25 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor situa intre 1 grad in depresiuni si 16 grade pe litoral. Cerul va avea innorari in regiunile sudice, sud-vestice si in zona de munte, unde numai izolat si trecator va ploua slab si va fi variabil in celelalte regiuni. Vantul va avea unele intensificari la munte si in sud-est, cu viteze mai mari pe litoral. Vor fi conditii de ceata in zonele joase.

La Bucuresti

Vremea va fi normala termic. Cerul va avea unele innorari, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.

Miercuri

In tara


Valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros si numai izolat si trecator vor fi ploi slabe sau burnita in sud-vestul si sud-estul tarii, precum si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15...16 grade in nordul Moldovei si 21...22 de grade, local, in jumatatea de vest a teritoriului, iar cele minime se vor situa intre 5 si 14 grade, mai coborate in depresiuni, spre 0...2 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata, iar izolat si de bruma.
26 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.