Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme racoroasa. Minimele coboara pana la 6 grade. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii, in tara, la munte si la mare

Vreme racoroasa. Minimele coboara pana la 6 grade. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii, in tara, la munte si la mare

Vineri

In tara


Vremea se va mentine racoroasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13...14 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 23 de grade in Dobrogea, iar cele minime se vor situa intre 7 si 15 grade. Cerul va fi variabil in sud-estul tarii, dar va prezenta innorari temporar accentuate in celelalte regiuni, unde local va ploua, dar numai punctiform se mai pot depasi 15...20 l/mp si se vor semnala descarcari electrice. in zona inalta de munte, mai ales la inceputul si sfarsitul intervalului, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sud-vestul si sudul tarii si izolat in celelalte regiuni.

Bucuresti


Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi treptat in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.

La munte

Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi ce vor avea si caracter de aversa, izolat insotite de descarcari electrice. in zona inalta, indeosebi dimineata si noaptea, trecator precipitatiile vor fi mixte. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe creste. in Carpatii Orientali temperatura va marca o scadere fata de ziua anterioara, in timp ce in restul masivelor nu vor avea loc modificari semnificative fata de ziua anterioara.

La mare

Vremea va continua sa se raceasca, devenind relativ normala termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 21…22 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 21 de grade.

Sambata

In tara

Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii, dar indeosebi in vest, nord si centru, precum si in zonele deluroase si montane. Cerul, variabil in regiunile sudice, va avea innorari in restul teritoriului si vor fi ploi slabe cantitativ, pe arii relativ extinse in est si nord-vest, local in centru si vest si izolat in sud. in zona inalta de munte, la inceputul intervalului, mai sunt posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 6 si 14 grade.

La munte

Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales ziua, va ploua, in general slab cantitativ. Dimineata, in zona inalta, trecator, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, mai mult noros in cursul zilei, cand va ploua, in general slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor avea valori de 19… 20 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 20 de grade.

Duminica

La munte


Cerul va fi variabil si izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii notabile comparativ cu intervalul anterior.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si vor fi conditii reduse pentru ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 22 de grade, iar cele minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 20 de grade.
22 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.