Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea va fi frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii septembrie, informeaza ANM.

Sambata

In tara


Cerul va fi variabil in regiunile vestice, nordice si centrale si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar pe parcursul zilei local in Banat, Moldova si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 24 de grade pe litoral, pana la 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 grade in depresiunile intramontane si 22 de grade in Dealurile Banatului.

La Bucuresti

Vremea va fi in continuare frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 14...16 grade.

Duminica
 
In tara

 
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 35 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii si cele mai scazute in nordul litoralului. in vestul, nordul si centrul tarii cerul se va innora treptat, iar in a doua parte a zilei si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si conditii de grindina. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, in special in vestul tarii si la munte. Temperaturile minime, in scadere accentuata in regiunile vestice, vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade.
15 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.