Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi predominant frumoasa. In cursul zilei cerul va fi mai mult senin, iar noaptea vor fi unele innorari in nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi conditii sa ploua slab, informeaza ANM.

Joi

In tara

Vantul va prezenta unele intensificari la munte si trecator in regiunile vestice si nordice, dar in rest va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in estul Transilvaniei si 31 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 10 si 19 grade, mai scazute in depresiuni, spre 4 grade, unde vor fi si conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi in continuare frumoasa. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

Vineri

In tara


Vremea se va mentine frumoasa, dar va deveni in general calduroasa in jumatatea sud-estica a tarii. Cerul va fi variabil in nord si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte si in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Dealurile de Vest si in Maramures si 34 de grade in sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre 7...8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.
13 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.