Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va deveni in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord, nord-est si zona montana, dar numai izolat vor fi ploi slabe, trecatoare, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar local si temporar si in rest, in cursul zilei. in zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţa. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18...20 de grade in nord si in centru, pâna la 30...31 de grade in sud-est, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 3 grade, dar si mai ridicate pe litoral, spre 19 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla in general moderat in cursul zilei si slab noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Joi

In tara


Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele innorari noaptea in nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni spre 4...5 grade.
13 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.