Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi mai scazute decat cele din intervalul precedent. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Temperaturi mai scazute decat cele din intervalul precedent. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Scaderea de temperatura va fi semnificativa in vest, centru, nord, la deal si la munte, unde vor fi innorari, temporar accentuate, averse si descarcari electrice; izolat, cantitati de apa mai mari de 20...25 l/mp si conditii de grindina, informeaza ANM.

Marti

In tara


In restul teritoriului, cerul va fi variabil; manifestari specifice instabilitatii atmosferice vor fi posibile pe arii restranse, iar din punct de vedere termic, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, calduroasa in sud-estul si sudul extrem al tarii. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, cu precadere in cursul zilei; mai ales la munte si in Dobrogea, rafalele vor depasi 55-60 km/h, dar trecator mai pot fi si vijelii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 10...11 grade in regiunile vestice si 22 de grade pe litoral.

La Bucuresti

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, la aceasta data, desi valorile termice din cursul zilei, cand vantul va avea intensificari temporare, vor fi usor mai scazute decat cele din intervalul anterior. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, mai ales in orele diminetii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura minima va fi de 16...17 grade.

Miercuri

In tara


Vremea va deveni, in general, frumoasa, insa temperatura aerului va continua sa scada. Astfel, maximele vor avea valori de la 18...20 de grade in nord si in centru, pana la 30 de grade in sud-est, iar minimele se vor incadra 6 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 4 grade, dar si mai ridicate pe litoral, spre 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, pe parcursul zilei, cand vor mai fi ploi, slabe si de scurta durata, local, la munte si in nord-vest, si izolat in celelalte regiuni, mai ales in cele nordice, centrale si de rasarit. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in zona de munte si local in sudul tarii. in zonele joase de relief si in special in depresiuni, vor fi conditii de ceata.
11 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.