Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in prima zi de scoala. Meteorologii anunta vreme frumoasa, cu temperaturi de peste 30 grade

Cum va fi vremea in prima zi de scoala. Meteorologii anunta vreme frumoasa, cu temperaturi de peste 30 grade

Meteorologii anunta pentru prima zi de scoala temperaturi ridicate, de pana la 35 de grade in Capitala si maxime intre 27 si 26 de grade in restul tarii, sansele de precipitatii fiind minime. Vremea se va raci insa usor incepand cu luni noapte.

"In Bucuresti, vom avea luni dimineata in jur de 16-17 si o maxima de 34-35 de grade, ceea ce este bine pentru prima zi de scoala, ca nu trebuie sa mai imbracam copiii gros, in tricou va fi foarte bine pentru ei. in restul tarii, minimele vor fi de la 9 grade in estul Transilvaniei pana la 21 de grade pe litoral, iar maximele sar de 27 de grade pe litoral, pana la 35-36 de grade izolat in Lunca Dunarii si prin Muntenia", a declarat pentru MEDIAFAX, Meda Andrei, meteorolog.

Luni, pe parcursul zilei, nu va ploua, iar vremea va fi frumoasa in aproape toata tara. Vor fi 26-27 de grade pe litoral, temperaturi de 28 de grade in depresiuni, dar si in nordul Moldovei. Predominante vor fi temperaturile de peste 30 de grade.

De luni noapte insa, se strica vremea in vest si in sud-vest, iar marti, pe parcursul zilei, se vor inregistra ploi in vest, nord si centru si izolat in celelalt regiuni.
11 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.