Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In weekend vremea va fi predominant frumoasa si calda, dar si zone cu innorari si ploi slabe

In weekend vremea va fi predominant frumoasa si calda, dar si zone cu innorari si ploi slabe

Sambata

Vremea va deveni calda in toata ţara, local calduroasa in sud si sud-est. Cerul, variabil, va prezenta innorari temporare ziua in vest, sud-vest, centru si zona de munte, iar spre seara si noaptea indeosebi in centru, est si sud-est. Local vor fi ploi de scurta durata si se vor semnala descarcari electrice. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si, local si temporar, in regiunile extracarpatice, in special in prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 11 grade.

Duminica

Cerul va fi variabil in cursul zilei si mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab si moderat, iar temperatura aerului va scadea usor.
8 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.