Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana

In sudul si sud-estul ţarii vremea va fi predominant frumoasa si calda, iar cerul va fi variabil, informeaza ANM.

Vineri

In tara


In rest, vor fi innorari temporare, dar numai pe arii restranse, cu precadere in zona de munte, mai ales in cursul zilei, se vor semnala ploi slabe, posibil insoţite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va deveni calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand se vor semnala averse insoţite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in special pe creste. Regimul termic va fi comparabil cu cel din ziua anterioara.

La mare

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi faţa de ziua precedenta. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 19 si 20 de grade.Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.

Sambata

In tara


Vremea va deveni calda in toata ţara, local calduroasa in sud si sud-est. Cerul, variabil, va prezenta innorari temporare ziua in vest, sud-vest, centru si zona de munte, iar spre seara si noaptea indeosebi in centru, est si sud-est. Local vor fi ploi de scurta durata si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, precum si, local si temporar, in regiunile extracarpatice, in special in prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 11 grade.
 
La munte
 
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare incepand cu orele dupa-amiezii, cand se vor semnala averse si descarcari electrice, la inceput in masivele aferente jumataţii de vest a ţarii, treptat apoi si in celelalte. Vantul va prezenta intensificari in special in prima parte a intervalului. Valorile termice vor inregistra o crestere usoara.
 
La mare

 
Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil cu unele innorari noaptea, cand, vor fi condiţii pentru averse insoţite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in special ziua. Temperaturile maxime vor fi de 23…25 de grade, iar cele minime vor fi de 19…20 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.
 
Duminica
 
La munte

 
Cerul va fi variabil in cursul zilei si mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperatura aerului va scadea usor.

La mare
 
Vremea se va menţine calda si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 28 de grade, iar cele minime vor fi de 19…20 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 20 si 22 de grade.
7 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.