Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi racoroasa, innorarile vor fi mai persistente si local va ploua slab. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi racoroasa, innorarile vor fi mai persistente si local va ploua slab. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Pe parcursul zilei vremea va fi racoroasa in nord, in nord-est si in centru, unde innorarile vor fi mai persistente si local va ploua slab, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


In restul tarii, in conditii de cer variabil, valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru prima decada a lunii septembrie. Astfel, temperaturile maxime vor fi de la 17...18 grade in nordul Moldovei, dar si in zonele depresionare din Maramures si estul Transilvaniei pana la 27...28 de grade in sudul Olteniei. In timpul noptii, innorarile vor fi mai accentuate in regiunile nord-vestice unde vor fi averse locale, moderate cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari ziua la munte si local in sudul si in estul teritoriului, iar in a doua parte a intervalului pe arii restranse in nord-vest. Minimele termice vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti

In crestere usoara fata de zilele precedente, valorile termice se vor apropia de cele obisnuite ale perioadei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 12...13 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, iar  vantul va avea intensificari temporare in cursul zilei, apoi va sufla slab pana la moderat.

Joi

In tara


Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Vor fi innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe, ziua in nord si in centru, iar seara si noaptea in sud-vest. in restul zonelor cerul va fi variabil spre partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 22 si 30 de grade, iar cele minime  intre 8 si 17 grade, mai ridicate pe litoral.
5 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.