Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi racoroasa, pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va avea innorari in nordul si centrul tarii, precum si la munte, unde va ploua - izolat, pe parcursul zilei si local, noaptea, cand punctiform se pot cumula in jurul a 15 l/mp. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17...18 grade in depresiuni, pana la 26...27 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, din nou mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti

Vremea va fi racoroasa cu o maxima a temperaturii aerului in jurul a 24 de grade si minima de 11...12 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii, iar vantul va sufla slab si moderat.

Miercuri

In tara


Vor fi innorari si local va ploua, dar in general slab cantitativ, ziua - cu precadere in nordul si nord-estul tarii, iar noaptea in nord-vest si centru. in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile izolate. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari pe crestele montane, iar in prima parte a intervalului si in extremitatea de sud-est. Temperatura aerului va creste fata de cea din intervalul precedent, in majoritatea regiunilor. Maximele vor avea valori de la 16...17 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 29...30 de grade in sud-vestul Olteniei, iar minimele vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral.
5 septembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.