Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi fata de ziua precedenta si va deveni calduroasa in vestul si sud-vestul tarii, informeaza ANM.

Joi

In tara

Cerul va fi mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in delta si 31...32 de grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse de la 3...4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 19...20 de grade in Dealurile de Vest. Izolat, spre sfarsitul intervalului, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vineri

In tara

Valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca vremea va fi calduroasa in vestul, sudul si local in centrul tarii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari, ziua in extremitatea de est a teritoriului, dar numai izolat vor fi conditii de ploi slabe, trecatoare in zona Deltei Dunarii.
 
Noaptea innorarile vor cuprinde partea de vest a teritoriului, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 24 si 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5...6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20...21 de grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.
31 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.