Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi predominant frumoasa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Cerul va fi mai mult senin si doar la munte, in sudul si sud-estul tarii vor fi unele innorari si cu totul izolat ploi slabe, de scurta durata, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in estul Transilvaniei, nordul Moldovei si pe litoral si 29 de grade in regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade in Dealurile de Vest. Noaptea, izolat, in special in zonele depresionare, se va semnala ceata.

La Bucuresti

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.  

Joi

In tara


Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil in regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi in timpul noptii ploi slabe, de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. in restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade pe litoral si 31 de grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20 de grade in Dealurile de Vest. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.
29 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.