Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Temperaturile vor continua sa scada. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Valorile termice vor continua sa scada in mare parte din tara si se vor apropia de normele perioadei, cele maxime urmand a se incadra intre 19...20 de grade in nordul Moldovei si 27...28 de grade in vest si nord-vest, iar cele minime intre 5 si 16 grade, informeaza ANM.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in prima parte a zilei in sudul, estul si partial in centrul tarii, dar numai pe arii restranse va ploua slab in zona de munte, in Oltenia, vestul Munteniei, Moldova si estul Transilvaniei. in restul teritoriului doar cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice. Spre sfarsitul noptii, izolat se va forma ceata.

La Bucuresti

Valorile de temperatura vor continua sa scada, devenind apropiate de normele perioadei, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade. Cerul va avea innorari mai ales la inceputul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja. Vantul va sufla slab si moderat..

Miercuri

In tara


Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin si doar la munte si in sud-est vor fi unele innorari si, izolat, posibil, ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in nordul Moldovei si pe litoral si 29 de grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, izolat, in special in zonele depresionare, se va semnala ceata.
28 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.