Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme racoroasa in tara. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vreme racoroasa in tara. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi racoroasa miercuri, exceptand sudul si vestul teritoriului, unde maximele termice vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru aceasta data, potrivit ANM.

Miercuri

In tara

Vremea va fi racoroasa, exceptand sudul si vestul teritoriului, unde maximele termice vor fi apropiate de cele normale climatologic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei la munte, dar si in regiunile nordice, estice si centrale, unde pe arii restranse vor fi averse slabe si posibil descarcari electrice. Vantul va avea intensificari mai ales in prima parte a intervalului in zona montana, dar izolat si in rest. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in usoara crestere fata de ziua precedenta, va fi de 25...27 de grade, iar cea minima de 12...13 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Joi

In tara


Vremea va fi frumoasa, iar valorile termice diurne vor fi in crestere usoara. Cerul va fi variabil in zonele montane, dar si in nordul, centrul si estul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 31 de grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 17 grade.
22 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.