Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in Romania pentru marti si miercuri. Zonele in care va ploua

Vremea in Romania pentru marti si miercuri. Zonele in care va ploua

Vremea se va raci in aproape toata Romania si nu va mai depasi 30 de grade. Mai mult, in jumatatea de est a tarii isi vor face aparitia ploile iar minimele de temepartura vor cobori pana la 7 grade.

In tara( marti): Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, ziua in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si local la munte, iar noaptea pe arii restranse in nord si in nord-est si izolat in rest. Vantul va avea intensificari mai ales pe parcursul zilei, la munte si temporar in celelalte regiuni, cu precadere in cele estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 26 de grade, mai ridicate doar in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, cele mai coborate fiind in depresiuni, unde vor fi si conditii de ceata.

In tara(miercuri): Vremea va fi racoroasa in majoritatatea regiunilor, exceptand Oltenia si sud-vestul Munteniei, unde maximele diurne se vor situa in jurul normelor climatologic specifice acestei date. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei la munte, in nordul, centrul si estul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse slabe. Vantul va avea intensificari in zona montana, dar local si temporar si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 20 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

La Bucuresti(marti): Vremea va deveni rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari, ziua, cand se vor semnala averse si posibil descarcari electrice, iar noaptea va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 23 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.
22 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.