Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calduroasa, in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa, in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 34 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade, usor mai scazute in depresiuni, informeaza ANM.

Joi

In tara

Cerul va fi variabil cu innorari, in a doua parte a zilei, temporar accentuate, indeosebi spre seara, cand vor fi averse si descarcari electrice, in zonele montane si submontane, pe arii restranse in centru si izolat in restul teritoriului.

La Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil cu unele innorari, spre seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

Vineri

In tara


Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, local in regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 30 si 36 de grade, iar cele minime intre 13 si 23 de grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre 8...9 grade.
 
Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare si doar izolat ploi de scurta durata si descarcari electrice, dupa-amiaza si seara, la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, dar pe arii restranse, in prima parte a zilei, in sud-est.
17 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.