Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calduroasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa, iar in regiunile vestice si local in cele sudice si centrale, dupa-amiaza caniculara si cu disconfort termic accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmand sa atinga si sa depaseasca pragul critic de 80 de unitati, informeaza ANM.

Joi

In tara


Cerul va fi mai mult senin, cu innorari trecatoare in zona de munte, unde dupa-amiaza, izolat, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 29 de grade pe litoral, pana la 38...39 de grade in Crisana, Banat si vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 14 si 25 de grade, mai scazute in depresiuni spre 11...12 grade.

La Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa, iar disconfortul termic va fi in crestere. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.

Vineri

In tara


Vremea va fi caniculara in majoritatea zonelor de campie si de podis, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala (ITU), urmand sa atinga si sa depaseasca pragul critic de 80 de unitati in regiunile vestice, sud-vestice si local in restul teritoriului. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, iar noaptea in regiunile vestice, zone unde doar cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi de scurta durata.
 
Vantul va sufla slab si moderat, local, cu intensificari trecatoare la munte, iar in a doua parte a zilei si in zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 30 si 38 de grade, iar cele minime intre 15 si 26 de grade, mai scazute in depresiuni spre 11...12 grade.
9 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.