Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi caniculare in urmatoarele zile. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Temperaturi caniculare in urmatoarele zile. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi calduroasa in vestul, sudul si local in centrul tarii, caniculara dupa-amiaza in sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei, informeaza ANM.

Marti

In tara


Indicele temperatura umezeala se va situa, local, in jurul pragului critic de 80 de unitati in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse, descarcari electrice, intensficari de scurta durata ale vantului, posibil si cu aspect de vijelie si caderi de grindina, mai ales dupa-amiaza, pe arii restranse in special in zona deluroasa si montana din sudul si centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime, se vor situa in general, intre 12 si 22 de grade.

La Bucuresti

Desi valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul precedent, vremea va fi calduroasa, iar dupa-amiaza indicele temperatura-umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80 de unitati. Temperatura maxima va fi de 31...33 de grade, iar cea minima de 19...21 de grade. Cerul va fi variabil si vantul va sufla slab si moderat.

Miercuri

In tara


Vremea va deveni calduroasa in toata tara, caniculara in regiunile vestice, sudice si local in cele centrale, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea si doar dupa-amiaza, in zona de munte vor fi unele innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua anterioara, vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat si Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre 12 si 26 de grade.
8 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.