Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine caniculara in mai toata tara. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se mentine caniculara in mai toata tara. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va deveni caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii, iar indicele temperatura-umezeala se va situa in general peste pragul critic de 80 de unitati, informeaza ANM.

Joi

In tara


in cea mai mare parte a tarii vremea va fi caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmând sa atinga si sa depaseasca usor pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30...31 de grade pe litoral si in jurul a 39 de grade, local, in vestul, sud-vestul si centrul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, mai scazute, spre 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si mai ridicate, pâna la 26...27 de grade in Dealurile de Vest si in nordul litoralului. Cerul va fi variabil pe litoral si la munte si mai mult senin in restul teritoriului. Cu totul izolat, in zona montana, in a doua parte a zilei, vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vântul va sufla slab si moderat.

La Bucuresti

Vremea va fi caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat, indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) urmând sa atinga si sa depaseasca pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade, iar cea minima de 19...21 de grade.

Vineri

In tara


Vremea se va mentine caniculara, iar disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmând sa depaseasca, pe arii extinse, pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime se vor incadra intre 32 de grade pe litoral si in jurul a 40 de grade, local, in jumatatea de vest a tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 27...28 de grade in Dealurile de Vest si in nordul litoralului. Cerul va fi mai mult senin si doar cu totul izolat, in orele amiezii, vor fi ploi slabe, de scurta durata, in zona de munte. Vântul va sufla slab si moderat.
3 august 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.