Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va ameliora si se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va ameliora si se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, cu precadere in cursul zilei, in sud-estul teritoriului si pe arii restranse in nord, nord-est, centru si in zonele de munte, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Vantul va prezenta intensificari la munte, iar in prima parte a intervalului, temporar si in restul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 de grade in depresiunile intramontane si 31...32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in usoara crestere fata de ziua precedenta va fi de 27...28 de grade, iar cea minima se va situa in jurul a 16 grade.

La munte

Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul intensitaţii ploilor comparativ cu intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in prima parte a intervalului, cand se vor semnala averse si descarcari electrice in zona Carpaţilor Orientali si de Curbura si doar pe arii restranse in restul zonei montane. Vantul va prezenta intensificari in special pe parcursul zilei, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice nu vor avea variaţii importante faţa de ziua anterioara.

Sambata

In tara


Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat in regiunile sud-vestice si sudice va deveni calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, dupa-amiaza, dar numai izolat, in special in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, indeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in centrul tarii si 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22 de grade pe litoral.

La munte

Vremea se va incalzi usor faţa de ziua precedenta in toate masivele montane. Cerul va fi variabil, cu  innorari temporare dupa-amiaza si in primele ore ale serii in special in zona Carpaţilor Orientali si Meridionali, unde insa doar pe arii restranse isi vor face apariţia ploi slabe de scurta durata, posibil insoţite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in prima parte a intervalului.

Duminica

La munte


Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil si doar cu totul izolat in zona Carpaţilor Meridionali vor fi posibile ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat.
28 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.