Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vreme instabila in urmatoarea perioada, cu temperaturi in scadere

Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vreme instabila in urmatoarea perioada, cu temperaturi in scadere

Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta si in regiunile estice si sud-estice, iar vremea va deveni normala din punct de vedere termic in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul teritoriului, unde inca va fi calduroasa, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiuni si 33 de grade in estul Munteniei si vestul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, ziua in nordul si estul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, iar noaptea in jumatatea de est si izolat in rest. in aceste regiuni vor fi averse torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce trecator pot lua aspect de vijelie. Cu precadere in sud-est si la munte cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si punctiform 40...50 l/mp. Izolat vor fi caderi de grindina.

La Bucuresti

Regimul termic va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 17...18 grade. Cerul, variabil in cursul zilei, va avea innorari temporar accentuate seara si mai ales noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Joi

In tara

Vremea va fi in general instabila. in cursul zilei cerul va fi variabil in vest si nord-vest, dar va prezenta innorari temporar accentuate in restul teritoriului. in Muntenia, Moldova si Oltenia, local in Transilvania si Dobrogea si doar izolat in celelalte regiuni, se vor semnala averse torentiale, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate si, mai ales in sud-estul tarii, vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in depresiuni si in jumatatea nordica a Moldovei si 29...30 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse 11 grade in depresiuni si 20...21 de grade pe litoral.
26 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.