Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi usor calduroasa. Prognoza meteo pentru weekend/ Cum va fi vremea pe LITORAL

Vremea va fi usor calduroasa. Prognoza meteo pentru weekend/ Cum va fi vremea pe LITORAL

Vremea se va mentine calduroasa, caniculara in orele dupa-amiezii in regiunile vestice si izolat in rest, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Disconfortul termic se va accentua indeosebi in Crisana, Banat, Oltenia si vestul Transilvaniei, unde indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitati si local il va depasi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in vestul, nord-vestul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce pot lua izolat aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor avea valori de la 28 de grade pe litoral, pana la 37 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 12 si 22 de grade.

Bucuresti

Vremea va fi in continuare calduroasa, iar disconfortul termic in crestere. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 33...34 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

La munte

Vremea se va mentine calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

La mare


Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 31 de grade, iar cele minime intre 18 si 23 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 22 si 24 de grade.

Sambata

In tara


Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii in vestul si sudul tarii si izolat in rest. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitati si local il va depasi usor in Crisana, Banat si Campia Romana. Cerul va fi variabil cu innorari accentuate, seara si in timpul noptii, in vestul, nordul si centrul teritoriului, la deal si la munte, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului ce trecator pot avea si aspect de vijelie, iar izolat vor fi caderi de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 36 de grade, usor mai ridicate pana la 37...38 de grade in regiunile sud-vestice, iar cele minime vor avea valori intre 11...13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 23...24 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

La munte

Vremea va fi, in continuare, calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, indeosebi dupa-amiaza, cand pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare pe creste.

La mare

Vremea va fi calduroasa, frumoasa ca aspect. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 32 de grade, iar cele minime intre 20 si 24 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 22 si 25 de grade.

Duminica

La munte


Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, indeosebi dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile nu se vor modifica semnificativ fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea va fi deosebit de calda, iar disconfortul termic va fi accentuat, cu valori ale indicelui temperatura-umezeala in jurul pragului critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 32 de grade, iar cele minime intre 21 si 23 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si in prima parte a noptii cand vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare noaptea.
Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 22 si 25 de grade.
21 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.