Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi calduroasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi calduroasa, in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi in crestere, in special, in regiunile vestice si de sud-vest unde, local, va fi canicula, informeaza ANM.

Joi

In tara


Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si conditii de grindina, dupa-amiaza si seara, pe arii restranse in zona montana si cu totul izolat in dealurile subcarpatice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 36 de grade, usor mai scazute pe litoral, in depresiunile intramontane si in Subcarpatii Getici, unde se vor inregistra 27...29 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse, in general, intre 11 si 22 de grade.

La Bucuresti

Vremea va fi in continuare calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 16...18 grade, usor mai scazuta in zona periferica a orasului.

Vineri

In tara

Vremea se va mentine calduroasa in majoritatea regiunilor, caniculara in orele dupa-amiezii in vestul si sud-vestul tarii si izolat in rest, iar disconfortul termic va fi in crestere. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, in special, in zona de munte, unde doar izolat si trecator vor fi averse si descarcari electrice.
 
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 28 de grade pe litoral, pana in jurul a 37 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 14 si 23 de grade.
20 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.