Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vreme calduroasa in majoritatea regiunilor

Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vreme calduroasa in majoritatea regiunilor

Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, dar in special in vest si in sud-vest, informeaza ANM.

Miercuri

In tara


Cerul va avea unele innorari in a doua parte a zilei in zona de munte, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice, in timp ce in restul tarii va fi variabil la senin, exceptand litoralul unde va fi partial noros la inceputul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari ziua la tarmul marii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile intramontane si 21 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

La Bucuresti

Vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 31...32 de grade. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.

Joi

In tara


Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi in crestere in special in regiunile vestice si sud-vestice unde local va fi canicula. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si conditii de grindina dupa-amiaza si seara local in zona montana si izolat in dealurile subcarpatice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 36 de grade, usor mai scazute pe litoral, in depresiunile intramontane si local in Subcarpatii Getici, unde se vor inregistra 27...29 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse in general intre 12 si 22 de grade.
18 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.