Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor creste. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor creste. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa, marti, in aproape toata tara, informeaza ANM.

Marti

In tara


Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in Dobrogea si dupa-amiaza in zona de munte, unde, izolat si trecator, va ploua slab si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 25 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in depresiunile intramontane si 21 de grade in Dealurile de Vest.

La Bucuresti

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Miercuri

In tara

Vremea va fi calduroasa in vestul si sud-vestul tarii, iar local si in centru si sud. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza in zona de munte si in regiunile nordice, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile intramontane si 21...22 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.
17 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.