Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se incalzeste in toata tara

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se incalzeste in toata tara

Luni

Vremea se va ameliora, ca aspect, dar si din punct de vedere termic. Astfel, innorari, ploi de scurta durata, posibil si descarcari electrice vor fi, in cursul zilei, insa pe arii restranse, in regiunile sudice si in zonele de deal si de munte. in rest, cerul va fi variabil. Valorile de temperatura vor fi in crestere fata de ziua anterioara, cu maxime cuprinse intre 22 de grade in estul Transilvaniei si 30 de grade in Banat si minime, in general, intre 9 si 18 grade. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si estul Munteniei.

Bucuresti

In cursul zilei, cand vantul va fi moderat si cu unele intensificari, vor mai fi innorari dar numai trecator vor fi conditii sa ploua slab. Spre seara si noaptea, cerul va fi variabil. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 15...16 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

Marti

Vremea va fi predominant frumoasa, dar va deveni calduroasa in regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil cu innorari temporare, dupa-amiaza, in zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe parcursul zilei, in sud-estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 32 de grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre 8 si 20 de grade, cu cele mai coborate valori in depresiunile intramontane.

Bucuresti

Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

Miercuri

Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in vestul si sud-vestul tarii si local in centru si sud. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, dar cu innorari temporare dupa-amiaza in zonele montane, unde doar izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in Banat si Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile intramontane si 21...22 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa dupa-amiaza, cu o temperatura maxima a aerului in jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.

Joi

Vremea se va mentine predominant frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara in orele amiezii in regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, dar cu innorari temporare dupa-amiaza in nordul tarii si la munte unde pe arii restranse vor fi averse, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in depresiunile intramontane si 21...22 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Vremea se va mentine calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Minima termica va fi de 16...18 grade.

De vineri pana duminica

Vremea va fi in continuare predominant frumoasa, dar si calduroasa, devenind local caniculara indeosebi in vestul si in sud-vestul tarii. Probabilitatea de aparitie a averselor insotite de descarcari electrice va creste spre sfarsitul intervalului, mai ales la munte si in regiunile nordice si centrale.
17 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.