Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza in zona de munte, iar noaptea si in nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice, informeaza ANM.

Vineri

In tara

Vantul va prezenta unele intensificari in prima parte a zilei in regiunile estice si sud-estice, iar de scurta durata si asociat averselor. Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nord-vest si in depresiuni si 31...32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara, cand izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla, in general, slab si moderat. Temperaturile vor marca o scadere fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea va deveni in general frumoasa, cu cerul variabil la senin. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 17... 18 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 23 de grade, cu cele mai scazute valori in sudul litoralului.

Sambata

In tara


Valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, dar vremea va deveni instabila ziua in jumatatea de nord a tarii, precum si in zonele de deal si de munte, iar noaptea mai ales in est si sud. In aceste regiuni vor fi innorari temporar accentuate si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. In restul timpului si al teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre 20...21 de grade in nord si in depresiuni si 31...32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade

La munte

Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Temperaturile vor fi apropiate de cele din ziua precedenta.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 17...19 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 22 de grade.

Duminica

La munte


Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina.

La mare


Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si trecator, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 18... 20 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 23 de grade.
14 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.