Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi usor instabila. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi usor instabila. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi usor instabila, iar in regiunile vestice si sudice si calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara, la deal, la munte, local in nord, in est si in centru si izolat in restul teritoriului, informeaza ANM.

Sambata

In tara

Vremea va fi usor instabila, iar in regiunile vestice si sudice si calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara, la deal, la munte, local in nord, in est si in centru si izolat in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 26 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade. in regiunile sud-vestice, la amiaza, indicele temperatura - umezeala (ITU) va atinge izolat pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic.

Bucuresti


Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi conditii pentru averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 31...33 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

Duminica

In tara

Vremea se va mentine calduroasa in vestul si in sudul tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara, local la deal, la munte si in sud-estul teritoriului si numai izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade in estul Transilvaniei, nordul Moldovei si al litoralului si 34...35 de grade in Banat si in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade in Dealurile de Vest.
7 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.