Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Cerul va fi variabil, cu unele innorari la deal si la munte, unde, izolat, vor fi ploi de scurta durata, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Pe parcursul zilei vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la deal si la munte, unde, izolat, vor fi ploi de scurta durata. Seara si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de nord a tarii si pe arii restranse si in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi punctiform 25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai ridicate, spre 21...22 de grade, in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

La munte


Pe parcursul zilei vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand, izolat, vor fi ploi de scurta durata. Seara si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali si pe arii restranse si in restul zonei. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi punctiform 25 l/mp. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

La mare

Vremea va  fi in general frumoasa, dar racoroasa, ziua, iar noaptea va deveni usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a noptii cand, sunt conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale dupa-amiaza si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.

Sambata

In tara


Vremea va fi usor instabila, iar in regiunile vestice si sudice si calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara, la deal, la munte, local in nord, in est si in centru si izolat in restul teritoriului. Punctiform va cadea grindina si se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp. Maximele termice se vor incadra, in general, intre 24 si 34 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade.

La munte

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara. Punctiform va cadea grindina si se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp. Valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta.

La mare

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros dupa-amiaza si noaptea cand temporar vor fi averse slabe insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare dupa-amiaza si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 29 de grade, iar cele minime intre 17 si 20 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.

Duminica

La munte


Vremea va fi calda, dar si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si seara.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si se va raci. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate . Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 25 de grade iar cele minime intre 19 si 20 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 20 si 23 de grade.
6 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.