Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vremea se va incalzi, insa de joi va deveni instabila in mai multe zone din tara

Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Vremea se va incalzi, insa de joi va deveni instabila in mai multe zone din tara

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, miercuri, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei.

Miercuri

In tara

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, in cea mai mare parte a tarii, astfel incât valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil cu innorari temporare, averse si descarcari electrice, dar pe arii restrânse, dupa-amiaza la munte, iar seara si noaptea in nord-vestul si nordul tarii. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in zona deltei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre 6...7 grade.

Joi

In tara


In vestul si sudul tarii, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor, devenind local calduroasa, dupa-amiaza. in aceste regiuni, cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata. in restul teritoriului, vremea va fi in general instabila si, mai ales spre seara si in primele ore ale noptii, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Punctiform, vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai mari de 15-20 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat, iar cele minime intre 9 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.
4 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.