Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 3, 4 si 5 iulie. Temperaturi in scadere

Prognoza meteo pentru 3, 4 si 5 iulie. Temperaturi in scadere

Valorile termice se afla in scadere in toate regiunile, comparativ cu zilele trecute, si va fi instabila in sudul, centrul si estul teritoriului, precum si in zonele montane, unde se vor semnala innorari temporar accentuate, averse local torentiale, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. in restul zonelor tarii cerul va fi temporar noros, iar instabilitatea atmosferica se va semnala pe arii mai restrânse si la cote mai reduse.

Luni
vremea se raceste semnificativ fata de zilele trecute in toate regiunile. Se vor semnala insabilitati atmosferice in sudul, centrul si estul teritoriului, precum si in zonele montane, unde vor fi si innorari temporar accentuate si averse local torentiale.

Vremea va fi racoroasa marti in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari temporar accentuate in jumatatea de sud-est a teritoriului. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, Moldova si Baragan.

Miercuri
vremea se mentine racoroasa aproape in toate regiunile tarii, dupa valul de canicula de saptamâna trecuta. Cerul va fi variabil spre senin in cea mai mare parte a tarii, cu unele innorari temporar aceentuate. Vântul va sufla slab si moderat.
3 iulie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.