Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va continua sa se incalzeasca, iar valul de caldura se va intensifica. Disconfort termic accentuat. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca, iar valul de caldura se va intensifica. Disconfort termic accentuat. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca valul de caldura se va intensifica si va cuprinde cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Joi

In tara


Disconfortul termic va fi accentuat - indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati in special in sud-vestul, sudul si estul tarii si local va fi canicula. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 29 si 39 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 23 de grade. Cerul va fi variabil, dar dupa-amiaza si in prima parte a noptii vor fi innorari temporar accentuate, averse, posibil torentiale, descarcari electrice si izolat caderi de grindina in regiunile vestice, nordice, centrale, la deal, la munte si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va avea intensificari in jumatatea de vest a tarii si local in celelalte regiuni, izolat putand lua aspect de vijelie.

La Bucuresti

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, dar conditiile pentru averse si descarcari electrice vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 21 de grade.

Vineri

In tara

 
Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza si cu disconfort termic accentuat (indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati) in vestul, sudul, estul tarii, dar pe arii restranse si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 30 si 39 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in regiunile vestice si nord-vestice, unde noaptea, izolat, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari la munte, dar in cursul zilei si in interiorul arcului carpatic si izolat in restul regiunilor.
28 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.