Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calduroasa. Vor fi si innorari accentuate sau averse. Temperaturile ajung la 37 grade Celsius. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea se mentine calduroasa. Vor fi si innorari accentuate sau averse. Temperaturile ajung la 37 grade Celsius. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Marti, vremea se va mentine calduroasa in jumatatea de vest a tarii, izolat caniculara la amiaza in sudul Olteniei, unde si disconfortul termic va fi ridicat, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 de grade pe litoral si 37 de grade, izolat, in sudul Olteniei.

Marti

In tara


Vremea se va mentine calduroasa in jumatatea de vest a tarii, izolat caniculara la amiaza in sudul Olteniei, unde si disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va mai atinge izolat pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, si mai ales in cursul zilei si la inceputul noptii, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, posibil si cu aspect de vijelie, local in jumatatea de est a tarii, dar mai ales in sudul Moldovei, Muntenia si partea continentala a Dobrogei, precum si in zonele de deal si de munte si izolat, indeosebi spre seara si noaptea, in restul teritoriului. Ploile vor avea si caracter torential si se mentin conditiile pentru caderi de grindina.

Temperaturile maxime se vor situa intre 25 de grade pe litoral si 37 de grade, izolat, in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade.

La Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, când vor fi averse slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Noaptea cerul va deveni variabil. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.

Miercuri

In tara


Vremea va fi calduroasa, iar disconfortul termic se va acccentua in special in regiunile vestice si sudice, unde local, dupa-amiaza, va fi canicula. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului in zonele de deal si de munte si pe arii mai restrânse in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest.
26 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.