Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara pentru doua zile. Prognoza meteo in toate regiunile tarii

Vreme caniculara pentru doua zile. Prognoza meteo in toate regiunile tarii

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe arii extinse in sudul si in estul tarii disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, iar in Oltenia, local in Muntenia si izolat in Moldova va fi canicula, informeaza ANM.

Luni

In tara


Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina, in Maramures, Transilvania, local in Banat, Crisana, vestul Olteniei si jumatatea de nord a Moldovei. Ploile vor avea si caracter torential si punctiform se vor acumula cantitati de apa de peste 25...30 l/mp. in celelalte zone cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi izolat, mai ales seara si la inceputul noptii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade pe litoral si 37 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 13 si 21 de grade.

La Bucuresti


Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si in prima parte a noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade, iar cea minima va fi de 18...20 de grade.

Marti

In tara


Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, disconfortul termic va fi ridicat cu un indice temperatura-umezeala (ITU) care va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati in regiunile sud-vestice si sudice, iar local in Oltenia si izolat in Banat si in Muntenia, dupa-amiaza, va fi canicula. Cerul va fi variabil si mai ales in a doua parte a zilei si in prima parte a noptii vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, local in sud, in centru, in est si izolat in celelalte regiuni. Ploile vor avea si caracter torential si se mentin conditiile pentru caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 de grade pe litoral si 37 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 12 si 22 de grade.
26 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.