Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 

Avertizare

Avertizare

Meteo.ro nu poate garanta in nici un mod calitatea informatiilor privind starea curenta si previziunile privind starea viitoare a vremii in diferite localitati prezentate pe acest site, deoarece aceste informatii sunt preluate din alte surse aflate in afara controlului sau influentei Meteo.ro.
In prezent, site-ul utilizeaza pentru informatii meteorologice si documentare generala: www.accuweather.com; www.weather.com; www.wunderground.com; www.inmh.ro; www.weather-meteo.com; weather.noaa.gov.

Meteo.ro nu poate fi facut responsabil in nici un fel pentru orice fel de daune sau probleme care pot aparea ca urmare a utilizarii unor informatii prezentate in cadrul paginilor site-ului.

Recomandam calduros utilizatorilor sa urmareasca si sa respecte comunicatele, informarile si avertizarile privind fenomenele meteorologice emise de autoritatile competente, in masura in care informatiile obtinute pe aceasta cale pot influenta in orice fel activitatea respectivilor utilizatori.

Meteo.ro utilizeaza tehnologii web standardizate si nu are cunostinta sa contina sau sa distribuie virusi informatici sau alte coduri periculoase pentru utilizatorii sai.

Meteo.ro contine unele legaturi catre alte pagini web externe si poate afisa mesaje publicitare sub diverse forme.
Atunci cand aceste pagini web externe nu se gasesc sub controlul Meteo.ro, utilizatorii recunosc ca nu pot acuza in nici un fel si in nici o masura Meteo.ro pentru orice fel de daune sau probleme aparute ca urmare a utilizarii paginilor externe respective.
Paginile web externe sunt prezentate utilizatorilor deoarece sunt considerate ca putand fi utile pentru acestia.
Meteo.ro nu poate garanta sau certifica in nici un fel calitatea si pertinenta informatiilor prezentate in paginile web externe.

Toate materialele grafice prezentate pe site apartin Meteo.ro sau au fost preluate din surse publice unde erau prezentate ca materiale gratuite.
Imaginile care sunt utilizate pentru indicarea starii vremii si toate textele informative care apar pe site (cu exceptia informatiilor specifice privind starea vremii in diferite localitati) apartin Meteo.ro, in conformitate cu reglementarile legale privind drepturile de autor, si nu pot fi preluate, copiate, multiplicate, redistribuite sau prelucrate in nici un fel fara acordul prealabil exprimat in scris al Meteo.ro.
Pentru clarificari suplimentare contactati-ne .

4 mai 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.