Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi in general frumoasa, iar din punct de vedere termic, apropiata de normal in nord, centru si est, unde temperatura aerului va marca o scadere, fata de ziua precedenta, si calduroasa in restul teritoriului, informeaza ANM.

Sambata

In tara


Dupa-amiaza, local in Oltenia si sud-vestul Munteniei, va fi canicula si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul de 80 de unitati. in cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Maramures, Moldova si la munte, unde cu totul izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Noaptea, cerul se va degaja in toate regiunile. Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificari, in prima parte a intervalului, la munte si in extremitatea estica, nord-estica si de sud-vest a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 26 si 36 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 8...9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pâna la 21...22 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

Duminica

In tara


Vremea va fi calduroasa, in cea mai mare parte a tarii, caniculara dupa-amiaza in Banat si Oltenia, local in Muntenia si izolat in sudul Crisanei si sud-vestul Transilvaniei, unde si indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul de 80 de unitati. in vestul si nord-vestul tarii, cerul va avea innorari temporar accentuate, spre seara si noaptea, când local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului, trecator si izolat, cu aspect de vijelie.

Pe suprafete mici, vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 29 si 37 de grade, iar cele minime intre 9...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade in Dealurile de Vest.
23 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.