Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Pe parcursul zilei vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi variabil cu unele innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata in zona Carpaţilor Meridionali si in cea deluroasa a Munteniei si a Olteniei, informeaza ANM.

Vineri

In tara


incepand de seara, gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere si vor fi intervale in care innorarile se vor accentua, vor fi averse si descarcari electrice mai frecvente in vestul si in nordul ţarii si cu caracter local in centru, dar si in regiunile sudice, in special la deal. Izolat va cadea grindina, iar cantitaţile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari locale, cu precadere asociat ploilor, putand lua izolat aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 18 grade.

Bucuresti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu  unele innorari in a doua parte a nopţii cand vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 16...17 grade.

La munte

Pe parcursul zilei vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi variabil cu unele innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata in zona Carpaţilor Meridionali. incepand de seara, gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere si vor fi intervale in care innorarile se vor accentua, vor fi averse si descarcari electrice mai frecvente in Carpaţii Occidentali si in nordul Carpaţilor Orientali. Izolat va cadea grindina, iar cantitaţile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari indeosebi in timpul ploilor. Variaţiile termice vor fi nesemnificative.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab si moderat, in intensificare noaptea. Temperaturile maxime vor avea valori de 22 … 23 de grade, iar cele minime valori de 17 … 18 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 21 de grade.

Sambata

In tara


Vremea va fi in general instabila, iar in majoritatea zonelor se va raci semnificativ. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor fi averse si descarcari electrice. Cantitaţile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 30...40 l/mp si vor fi condiţii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, mai ales asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 23 de grade, mai ridicate in sudul Olteniei si al Munteniei, iar cele minime intre 9 si 17 grade.

La munte

Vremea va fi in general instabila si se va raci. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii extinse vor fi averse si descarcari electrice. Cantitaţile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 30...40 l/mp si vor fi condiţii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales in timpul ploilor.

La mare

Vremea va fi in general instabila si se va racori usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate cand vor fi averse, descarcari electrice si condiţii de grindina. Cantitaţile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor avea valori de 21 … 22 de grade, iar cele minime valori de 15 … 17 grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 21 de grade.

Duminica

La munte


Vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice indeosebi in Carpaţii Meridionali si Orientali. Izolat vor fi cantitaţi de apa insemnate si condiţii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Valorile termice vor continua sa scada

La mare

Vremea se menţine instabila si racoroasa, cu temperaturile maxime de 21 … 22 de grade si minime de 16 … 18 grade. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse mai insemnate cantitativ. Vantul va sufla slab moderat, cu intensificari temporare.
Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 20 de grade.
15 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.