Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi frumoasa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va mentine in general frumoasa, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 21 si 31 de grade, informeaza ANM.

Joi

In tara


Cerul va fi variabil cu innorari temporare, dar numai pe arii restranse si averse, insotite de descarcari electrice, in zona de munte si in special in cea a Carpatilor Orientali, precum si in sud-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in extremitatea de rasarit a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 4 grade.

La Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. indeosebi spre seara, vor fi conditii de aversa si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Vineri

In tara

 
In cursul zilei, vremea va fi in general frumoasa, desi vor fi innorari, averse si descarcari electrice, dar pe arii restranse, cu precadere la deal si la munte, indeosebi dupa-amiaza. Seara si noaptea, innorarile se vor accentua, iar manifestarile specifice instabilitatii atmosferice vor fi in extindere ca arie in regiunile vestice, nordice si centrale, in timp ce in restul teritoriului, se vor semnala izolat. Pe spatii mici, mai ales in zona Carpatilor Occidentali si in nord-vestul tarii, cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp. Vor fi conditii de caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane, in sud-est, dar de scurta durata, in timpul ploilor si in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade.
14 iunie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.